Liity Suomen Akateemisen Inkeri-Seuran henkilöjäseneksi!

Oletko kiinnostunut inkerinsuomalaisuudesta, sen historiasta ja kulttuurista? Onko sinulla inkerinsuomalaiset juuret, inkeriläisiä ystäviä Suomessa tai maailmalla? Haluatko tietää tämän alan viimeisimmistä tutkimuksista?

Jos haluat tulla mukaan tekemään tieteellistä tutkimusta tai seuraamaan ja edistämään sen tekemistä, liity jäseneksi. Tapaat historian asiantuntijoita ja harrastajia ja pääset hedelmälliseen vuorovaikutukseen muiden alan harrastajien kanssa. Ehkä saat ideoita omiin tutkimuksiisi ja löydät yhteistyökumppaneita.

SAIS:n jäsenenä pysyt ajan tasalla inkeriläisasioista. Kerromme jäsenillemme ensimmäisinä seminaareistamme ja uusimmista tutkimuksista. SAIS:n jäsenenä tuet toimintaamme tutkimuksen hyväksi

Seuran hallitus voi hyväksyä jäseneksi henkilön tai yhteisön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyyshakemuksen voit tehdä täältä . Kun seuran hallitus on hyväksynyt hakemuksesi, saat jäsenmaksuohjeet sähköpostiisi.

Henkilöjäseneltä liittymismaksu on 20 € ja vuosien 2018 – 2019 jäsenmaksu on 20 €. Yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 250 €. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain.